Dykpumpe AL-KO TWIN 14000 Premium

Varenr. : 112831 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Ideell for trange sjakter, takket være en integrert nivåbryter
  • Lett å justere pumpefoten for omstilling fra avløpsvann til rent vann
  • Patentert kombidrivhjul for ekstreme krav
  • Optimal rustbeskyttelse og utførelse i rustfrittstål sørger for lang levetid
  • Kornstørrelser opptil 30 mm, pumpytelse maks. 15.000 l/t, opp til 10 m løftehøyde

Meget kraftig, multifunksjonell Premium Combi-dykkpumpe. Den kombinerer fordelene med pumpe for avløpsvann og rent vann i en dykkpumpe.

 

Den kraftige Universal dykkpumpen TWIN 14000 Premium

Der to forskjellige pumper var nødvendig tidligere, klarer det seg i dag med Combi-dykkpumpen AL-KO TWIN 14000 Premium. Denne vannpumpen er en ekte universell dykkpumpe, som kan brukes utrolig fleksibelt: pumpe ut og vekk forurenset væske, for eksempel ved flom eller på byggetomter, eller for bruk til rent vann som vannpumpe fra dammer, regntønner eller også i svømmebassenger. Takket være det patenterte TWIN-Combi-systemet, kan du på allsidig måte flatsuge ned til 8 mm.

Den pålitelige allrounderen begeistrer også med flere tilbehørsdeler som 10 m kabel, universalkobling og termisk beskyttelse, så vel som ekstremt høy kvalitet i utførelsen.

I testen av fagbladet Oppussing Praxis (nr. 02/2016) overbeviste den med karakteren "1,3" (veldig bra). Testrapporten berømmer dykkpumpen: "Der to forskjellige pumper var nødvendig tidligere, er det i dag tilstrekkelig med Combi-dykkpumpe AL-KO TWIN 14000. Hus og hageeiere kan glede seg, med en pris på ca. NOK 1500, er pumpen også rimelig." Heimwerker-test.de (05/2016) kom til et tilsvarende resultat i en testrapport: Den fikk der 4,5 av 5 stjerner.

 

Tekniske data for Combi Universal dykkpumpe TWIN 14000 Premium

Den mulitfunksjonelle Combi-dykkpumpen kan brukes mobil eller stasjonær for vannpumping, takket være det praktiske innebygde bærehåndtaket og den 10 m lange strømkabelen, samt en vekt på kun ca 8,2 kg. Med sine kompakte dimensjoner på 29,2 x 19,1 x 34,4cm, robuste drivaksler av rustfritt stål, permanent smørende og forseglede kulelagre, solide 3-lags pakninger og det stabile pumpehuset, er dette en meget holdbar og pålitelig universal -pumpe. Den klarer også godt større forurensninger i vannet, dette sørger de ekstra store innsugningsåpningene for. Både rene og forurensede væsker blir pumpet ut raskt og sikkert med en kornstørrelse opp til 30 mm.

Med sin sterke effekt på 850 W, og pumpytelse opp til 15.000 l/t, kan ut- og ompumping utføres på kort tid. AL-KO Combi Universal-dykkpumpe AL-KO TWIN 14000 Premium er utstyrt med en integrert nivåbryter: Slik kan vann-nivået hensiktsmessig innstilles i automatisk modus, alternativt er det også mulig å flatsuge i manuell modus. Den er utformet for nedsenking på dybder ned til maks. 7 m. Med pumpehøyde til 10 meter, er den lett å håndtere, selv på store dyp. Pumpens utgang har en størrelse på 1,5 tomme, som tilsvarer omtrent 47,8 mm. Den 90 ° vinkelkoblingen har en universal-kontakt, og med vedlagte kombinippel kan alle vanlige slangestørrelser tilkobles.

Merk: Dykkpumpen er bare egnet for bruksvann under 35°C. Den er ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO Combi Universal dykkpumpe TWIN 14000 Premium

Kjøp AL-KO Combi Universal dykkpumpe TWIN 14000 Premium i vår nettbutikk eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er en meget fleksibel hjelp til drenering og forener alle fordelene med en pumpe for forurenset vann og flatsugende klarvannspumpe i en enhet.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss får du Combi-dykkpumpen AL-KO TWIN 11000 Premium. I tillegg kan du få en rekke dykkpumper for mangfoldig innsats.

...

Tekniske data

Varenr. 112831
EAN 4003718042788
Maks. transportlengde l/t 15000 LPH
Maks. transporthøyde (m) 10 M
Flat sug ned til (mm) 8 MM
Pumpehjul 1 trinn
Nettovekt (kg) 8.2 KG
Maks. partikkelstørrelse (mm) 30 MM
Bruttovekt (kg) 9.2 KG
Mål lengde cm uten boks 29.2 CM
Mål bredde cm uten boks 19.1 CM
Mål høyde cm uten boks 34.4 CM
Kabellengde (m) 10 M
Kategori Premium
Varemerke AL-KO

Motor

Motorytelse (W) 1000 W

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (4.26MB)
CE-erklæringer Download (1.5MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.