Dypbrønnspumpe AL-KO TBP 6000/7 Premium

Varenr. : 113470 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 19.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Ideell for å pumpe vann fra dype brønner og sjakter
  • Meget liten diameter på bare 10 cm for trange borehull
  • 7-trinns pumpehjul for store pumpytelse ved høyt trykk
  • Pumpehus av rustfritt stål gir en lang og sikker drift under vann
  • Inkludert filtersil av rustfritt stål, bred monteringsfot, 15 m strømkabel og utladningstau

 Denne dypbrønnspumpen er spesialist på ekstreme dybder og trange sjakter, til en rimelig pris.

 

AL-KO dypbrønnspumpe TBP 6000/7 : Spesialisert for trange forhold

Med en ytre diameter på bare 10 cm er denne dypbrønnspumpen utmerket godt egnet for dype, smale borehull, fontener og pumpesjakter, og for tilførsel av vann til husbruk, drift av sprinklere og til og med flere vanningsanlegg - AL-KO dypbrønnspumper kombinerer fordelene med dykk- og trykkpumper i en enhet og gjør det mulig å pumpe vann der det ikke kan arbeides normalt med dykkpumper. Med AL-KO Dypbrønnspumpe kan du endelig vanne dine tørste planter direkte fra en brønn. Den spesielle fordelen ved TBP 6000/7 er den meget store strømningshastigheten ved et konstant høyt trykk.

 

Tekniske detaljer for AL-KO dypbrønnspumpe TBP 6000/7

Dypbrønnspumpen TBP 6000/7 er utstyrt med mye tilbehør. Leveransen inneholder 15 m strømkabel og 15 m utladningstau. Den brede monteringsfoten kan brukes for drift i sisterner, noe som bevirker at oppsug av sand og skitt er betydelig redusert ved øket stand. Huset av rustfritt stål og vedlikeholdsfrie komponenter garanterer en jevn drift av pumpen under vann. Motorakselen er også laget av rustfritt stål, det sikrer en spesielt lang levetid.

Med sin kraftige 1000 W motor, kan det 7-trinns pumpehjul oppnå en pumpytelse opp til 6.000 l/t, og et trykk opptil 5,5 bar, dermed kan vannpumpingen gjøres unna på kort tid. Den er beregnet for nedsenking på dybder til 10 m og med en løftehøyde opp til 55 m. Ved pumpeutløpet kan en 1-tommers slange kan (33,3 mm) lett kobles til.


Merk: Kun egnet til bruksvann under 35 ° C.
Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO dypbrønnspumpe TBP 6000/7

Kjøp AL-KO dypbrønnspumpe TBP 6000/7 i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er effektiv hjelp til drenering og uttak av vann fra brønner, sjakter, eller for drift av vanningsanlegg.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss finnes flere dykk-trykkpumper for enklere anvendelser slik som AL-KO DIVE 5500/3 eller dykk-trykkpumpe AL-KO DIVE 6300/4.

.

...

Tekniske data

Varenr. 113470
EAN 4003718056556
Maks. transportlengde l/t 6000 LPH
Maks. transporthøyde (m) 55 M
Maks. trykk (bar) 5.5 BAR
Pumpehjul 7 trinn
Nettovekt (kg) 11 KG
Maks. partikkelstørrelse (mm) 0.5 MM
Mål lengde cm uten boks 9.85 CM
Mål bredde cm uten boks 9.85 CM
Mål høyde cm uten boks 72 CM
Kabellengde (m) 15 M
Varemerke AL-KO
Kategori Premium

Motor

Motorytelse (W) 1000 W

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (2.69MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.