Sugeslange Komplett 1" X 7 M

Varenr. : 110795 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Formstabil sugeslange med tilbakeslagsventil
  • Ideell for trykkpumper, husvannverk og andre vannpumper
  • Lengde 7 m
  • Inkludert messing tilbakeslagsventil, sil og tilkoblinger
  • Diameter 1 tomme (33,3 mm)

 

Kjøp originaldeler: Sugeslangen fra AL-KO passer alle AL-KO trykkpumper, Jet-pumper og husvannverk.

 

Det høyverdige spesialsugesettet med sil, beslag, messing-tilbakeslagsventil og gjenget nippel 1 tomme er til allsidig bruk for drenering. Takket være sin fremragende utførelse kan du bruke det overalt hvor du suger opp bruksvann, for eksempel fra dammer, svømmebassenger, badebassenger, akvarier, regntønner, brønner og sisterner. Med en 1-tomme diameter og en lengde på 7 m, er det fleksibelt i bruk.

 

Kjøp sugeslangen AL-KO 1 tomme, 7 m

Kjøp sugeslangen AL-KO 1 tomme, 7 m nå i vår nettbutikk. Hos oss finner du mer tilbehør og reservedeler for din trykkpumpe, vannpumpe, husvannverk, pumpeautomater eller dykkpumpe.

...

Tekniske data

Varenr. 110795
EAN 4003718025293
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.