Forfilter F/ Jet Pumper 100 / 1" X 10"

Varenr. : 110157 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Beskytter trykkpumper mot sand og andre partikler
  • Effektiv beskyttelse for pumpen
  • Reduserer slitasje og forstyrrelser til et minimum
  • Sil av vaskbar plast
  • Inkl. 2 x gjenget nippel 1/1 tomme; 1 x gjenget nippel 1 / ¾ tomme

 

Dette forfilteret beskytter den indre mekanismen i trykkpumpen mot skade forårsaket av smuss og kan lett skrus på.

 

Forfilter AL-KO 100/1 tommer for trykkpumper er viktig tilbehør for å ha langvarig glede av vannpumpen. Det beskytter pumpemekanismen effektivt mot slitasje forårsaket av forurensninger som sand og grove partikler. Det er best å bestille forfilter samtidig med kjøp av din trykkpumpe. Det er egnet for nesten alle trykkpumper. Det leveres med koblinger i forskjellige størrelser, slik at det kan monteres raskt. Som original reservedel passer det nøyaktig og leveres med to pakninger. Dessuten er det lett vaskbart og svært holdbart selv ved kontinuerlig bruk. Særlig praktisk: Filteret er gjennomsiktig, slik at man kan oppdage fremmedlegemer og smuss og fjerne dem med en gang.

 

Kjøp forfilteret AL-KO 100/1 tomme for trykkpumper

Kjøp forfilter AL-KO 100/1 tomme for trykkpumper nå i vår nettbutikk. Hos oss finner du mer tilbehør og reservedeler for din trykkpumpe, vannpumpe, husvannverk, pumpeautomater eller dykkpumpe.

...

Tekniske data

Varenr. 110157
EAN 4003718015768
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.