Hagepumpe AL-KO JET 3000 Inox Classic

Artikkelnummer: 112838 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Prisgunstig vannpumping fra brønner, sisterner eller regntønner
  • Pumpehode laget av rustfritt stål
  • Med praktisk bærehåndtak for mobil bruk
  • Lite vedlikeholdskrevende 650watt motor beskyttet mot overbelastning
  • Rask, kraftig og energisparende vannpumping takket være Jet-system
  • Ikke godkjent for drikkevann

 

Brønner, sisterner eller regntønner - vannpumpe Jet 3000 Inox Classic suger ved hjelp av det innebygde jet-systemet problemløst opp vannet

.

Trykkpumpe med høy virkningsgrad

AL-KO Trykkpumpe jet 3000 Inox Classic med klassisk design i grått, rødt og svart er utmerket for en rekke forskjellige bruksområder. Spesielt egnet for kraftig vanning av gårdsplass og hage, fra sisterne eller regntønne. Den maksimale selvsugende høyden når hele 8 m ved en maksimal løftehøyde på 35 m. I tillegg til den lave vekten på 6,3 kg og enkelt oppsett gir den stor brukervennlighet. Pumpen har en sugetrykk-rørledningskobling på 1 tomme.

 

Tekniske detaljer for trykkpumpe Jet 3000 Inox Classic

AL-KO vannpumpe Jet 3000 Inox Classic gir god valuta for pengene for mobil vanning. Ved en nominell effekt på 650 W og en maksimal pumpytelse på opptil 3.100 l/t er den godt egnet for bruk i hjem og hage.
Det glassfiberarmerte, robuste plasthuset og pumpehodet i Inox rustfritt stål gjør AL-KO Vannpumpe Jet 3000 Classic til et særdeles holdbart hageverktøy. Men den er ikke bare holdbar og vedlikeholdsfri, den er også utstyrt med et motorvern mot overbelastning - en bekymring mindre for brukeren.
Vannpumpen er ideell for å koble til en hageslange eller sprinkler, alt etter behov. Bærehåndtaket gjør den også praktisk for mobilt bruk. I tillegg arbeider AL-KO trykkpumpe ekstremt stillegående med 1-trinns pumpehus.
Merk: Trykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann og klorvann (svømmebasseng-vann) under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO vannpumpe Jet 3000 Inox Classic

Kjøp AL-KO vannpumpe Jet 3000 Inox Classic i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO trykkpumpe Jet 3000 Inox Classic er en effektiv hjelp til mobil vanning fra brønner, sisterner eller regntønner.
Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss vil du finne mange andre trykk- og vannpumper som passer til nettopp din hage.

Tekniske data

Maks transportvolum m/35m(l/t) 0.0
Pumpehjul 1 trinn
Diameter trykkledning G 1" (33,3 mm)
Ytelse (W) 650.0
Tørrløpsbeskyttelse Nei
Varemerke AL-KO
Filternøkkel Nei
Maks. sugehøyde (m) 8.0
Maks. trykk (bar) 3.5
Bruttovekt (kg) 7.3
Diameter sugelinje G 1" (33,3 mm)
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 74.0
Kategori Easy
Maks. transporthøyde (m) 35.0
Maks. transportlengde l/t 0.0
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 76.0
Nettovekt (kg) 6.3
Filter Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.