Trykkpumpe AL-KO JET 6000/5 Premium

Varenr. : 112844 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 21.01.2025
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Premium-pumpe med høyt trykk og høy strømningshastighet
  • Tørrkjøringsbeskyttelse med det mest effektive Flow-Control-System
  • Patentert, lett å rengjøre integrert XXL forfilter - optimal beskyttelse mot forurensning av pumpens indre
  • Lite vedlikehold for 1.400 watt motor med 5-trinns pumpehjul
  • Raskt i bruk takket være innebygd Jet-system

AL-KO trykkpumpe Jet 6000/5 Premium med høyt trykk og høy stor pumpytelse strømningshastighet tilbyr en rekke komfortfunksjoner og er kraftig, pålitelig og energisparende vannteknikk for større og svært store hager.

 

Premium trykkpumpe fra AL-KO

Ønsker du å hente vann til vanning av blomster, plen og hage lettvint og greit fra en brønn, dam eller sisterne? Har du lyst til å avkjøle deg under en hagedusj? Ønsker du å frakte klart vann over lange strekninger med høyt trykk? Da er denne AL-KO Premium-trykkpumpen det helt riktige. Det er den ideelle og svært kraftige medhjelper for vanning og drenering av hagen din. Den er installert med noen få enkle grep og gjør stille og effektivt sitt arbeid. Trykkpumpe AL-KO Jet 6000/5 Premium overbeviser med gjennomtenkte funksjoner som enkel igangkjøring, lett å rengjøre og lett tilgjengelig filter, veldig god pumpekapasitet, veldig stille drift. I tillegg gir vannpumpen med sitt kraftige 5-trinns pumpehjul en meget høy ytelse på 1.400 watt for å pumpe store mengder vann fra brønner, sisterner, regntønner, dammer eller bassenger. Kvaliteten av vannpumpen viser seg også i detaljene, det er de som gjør forskjellen ved langvarig drift. På koblingsfestene er det innebygde messingbeslag, og vannførende metalldeler er laget av rustfritt stål.

 

Tekniske detaljer for trykkpumpe AL-KO JET 6000/5 Premium

Gjennom løftehøyden opp til 60 m, og selvsugende høyde på opp til 8 meter, kan vannpumpen brukes fleksibelt. Enten det er fra et reservoar over bakken, regntønnen, en dyp brønn eller lensingen av en dam eller svømmebassenger - pumpen er klar til innsats og overbeviser med en strømningshastighet på opp til 6.000 l/time umiddelbart i enhver situasjon. For å forhindre skader forårsaket av grove urenheter, har den et effektivt og stort filter som er lett å rengjøre og kan brukes i lang tid. Til dette følger det med en praktisk filtertang for å skru av XXL-filter.

Det effektive inntakssystemet på AL-KO trykkpumpe JET 6000/5 Premium sørger for at pumpen er raskt klar til innsats. Elektronisk styring med Flow-Control-System overvåker driften døgnet rundt og gir en optimal beskyttelse mot tørrkjøring av pumpen. Pumpehuset tilvannpumpe AL-KO Jet 6000/5 Premium er fremstilt av glassfiberarmert plast og gir høy stabilitet og holdbarhet. Tilkoblingene for slanger er i henhold til vanlig standard størrelse på 1 tomme, slik at foreliggende materiale lett kan kombineres med pumpen.

Merk: Kun egnet til bruksvann og klorvann (svømmebasseng-vann) under 35° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO trykkpumpe JET 6000/5 Premium-vannpumpe

Kjøp AL-KO trykkpumpe JET 6000/5 Premium i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO Jet 6000/5 Premium-trykkpumpe er effektiv hjelp ved mobil vanning og drenering, for brønner, sisterner eller regntønner, og også dammer og bassenger.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss vil du finne mange andre trykk- og vannpumper som passer til nettopp din hage.

...

Tekniske data

Varenr. 112844
EAN 4003718042917
Maks. transportlengde l/t 6000 LPH
Maks. transporthøyde (m) 60 M
Maks. sugehøyde (m) 8 M
Maks. trykk (bar) 6 BAR
Pumpehjul 5 trinn
Tørrløpsbeskyttelse Ja
Nettovekt (kg) 14.4 KG
Mål høyde cm uten boks 35 CM
Mål lengde cm uten boks 51.4 CM
Bruttovekt (kg) 16.4 KG
Mål bredde cm uten boks 20.8 CM
Filter Ja
Ytelse (W) 1400 W
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 73
Kabellengde (m) 1 M
Varemerke AL-KO
Kategori Premium

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (3.16MB)
CE-erklæringer Download (1.51MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.