Hvis du har spørsmål, er vi klare til å hjelpe

Vårt serviceteam er alltid klar til å svare på spørsmål om maskiner for plenklipping, jordbearbeiding, pleie av trær og hekker, pumping av vann, snørydding, etc. Kontakt vår kundetjeneste på telefon +47 64 86 25 50 mandag til torsdag kl. 9:00 til 15:00 og fredag kl 9:00 til 13:00 eller fyll ut kontaktskjemaet under. Ved å fylle ut alle feltene, vil du øke hastigheten på behandlingen av forespørselen din.

Tips Mange spørsmål blir besvart på våre produktsider. Bruksanvisninger/reservedelstegninger finner du her.


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.