AL-KO reparasjonsservice: Enkelt og ukomplisert

Til tross for våre høye krav til produktkvalitet og levetid samt løpende inspeksjoner, er det ikke alltid mulig å unngå funksjonsfeil på tekniske produkter. I disse tilfellene garanterer AL-KO rask behandling.

Hvilke forberedelser kreves for å bruke AL-KO reparasjonsservice??

  1. | Fjern rester av gressklipp osv. fra maskinen og utfør grov rengjøring.
  2. | Pakk inn enheten hvis mulig. Den originale emballasjen er best.


    Bestill service på et av våre AL-KO serviceverksteder:

    Til serviceverksteder 


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.