Solo Sikkerhedsbukser - Xl

Varenr. : 127263 Bare noen få på lager
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
High-Tech-kuttbeskyttelse innvendig samt en rekke praktiske lommeløsninger, f.eks. for en kombinøkkel. Denne buksen av robust, vannavvisende softshell-materiale er et uunnværlig plagg ved sagearbeid. Takket være den integrerte nyrebeskyttelsen, bukseseler med knapper og en elastisk strikk overbeviser disse buksene med høy komfort. Iht. EN 381: Kuttebeskyttelsesklasse 1 til 20 m/s kjedehastighet .
...

Tekniske data

Varenr. 127263
EAN 4003718053470
Varemerke solo® by AL-KO

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (1.63MB)
Download (17.27MB)
CE-erklæringer Download (525.45KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.