På denne tilbudssiden finner du et stadig skiftende utvalg av tilbud på de nyeste hagemaskinene for stell av plen, stell av trær og hekker, pumping av vann, jordbearbeiding, vinterføre og mye mer. Siden dette er spesialtilbud og varer med begrenset lager, kan vi dessverre ikke garantere varig tilgjengelighet. Så slå til nå og sikre deg den velkjente AL-KO kvalitet.

Produktfilter
1 produkter funnet
Varenr. 119950 På lager
kr 9 930,00 *

Tilbud - spesialtilbud, rester og spesialtilbud
Her finner du et skiftende utvalg av produkter til reduserte priser. Enten det er gressklippere, trimmere, vertikalskjærere, motorsager eller diverse tilbehør: På tilbudssiden finner du attraktive tilbud til lave priser døgnet rundt. Du finner riktig hagemaskin for alle behov.

I samsvar med vårt motto "Quality for Life" tilbyr vi deg kompromissløs kvalitet til uslåelige priser. Det beste du kan gjøre er å slå til med en gang og få store rabatter. Vær oppmerksom på at beholdningen av de enkelte produktene kan være begrenset, så vi kan dessverre ikke lenger garantere tilgjengeligheten. Kampanjepriser er bare mulig for online bestillinger.


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.